Informatie meubelmakerij De Schrijn

Onze ambachtelijke meubelmakerij is gevestigd in Langbroek, in de Provincie Utrecht, in het landelijke gebied van de Stichtse Lustwarande. Onze werkplaats is ruim en licht en heeft 2 lokalen met werkbanken voor 2 keer 10 leerlingen en een veilige en professionele machinale werkplaats

Meubelmakerij De Schrijn VOF

Contact

Via het contacformulier, kunt u per e-mail contact met ons opnemen.

Informatieve bijeenkomsten

Tweemaandelijks organiseren we in onze werkplaats bijeenkomsten waarbij we u uitgebreid informeren over onze cursussen en opleidingen meubelmaken.

Informatieve bijeenkomst cursussen meubelmaken

Informatieve bijeenkomst praktisch leerjaar meubelmaken

Informatieve bijeenkomst vervolgopleiding meubelmaken

Routebeschrijving

Plan uw route naar onze werkplaats

Parkeren

Achter onze werkplaats is voldoende ruimte om te parkeren.

Nieuwsbrief

Eens in de paar maanden sturen we aan geïnteresseerden per e-mail een nieuwsbrief met daarin nieuws over ons bedrijf, onze cursussen meubelmaken en onze website.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Overnachten in Langbroek

Voor cursisten die van ver komen zijn er verschillende overnachtings mogelijkheden in de buurt van onze werkplaats. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de avond voor het praktisch leerjaar meubelmaken alvast afreizen naar Langbroek, zodat u de volgende ochtend uitgeslapen en fris aan het leerjaar kunt beginnen. Als u interesse hebt in de overnachtingsadressen kunnen we u deze per e-mail toesturen.

Privacy verklaring

 Privacy verklaring

Zonne-energie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden downloaden

Energieneutraal

Sinds november 2015 wekken we zelf onze elektriciteit op met behulp van 59 zonnepanelen op het dak van onze werkplaats. Sinds februari 2018 verwarmen we onze werkplaats met behulp van een biomassaketel en op termijn gaan we ons resthout en houtkrullen hierin stoken, zodat we als bedrijf energieneutraal zijn.

Nieuws & aankondigingen

Praktijkopleiding tot meubelmaker